O nama

BFR DOO osnovan je 2013. godine. Nakon dugogodišnjeg rada u projektovanju i izvođenju radova formirali smo tim da sa našim iskustvom i znanjem ponudimo usluge konsaltinga i inženjeringa klijentima u oblasti visokogradnje.

Naši inženjeri imaju višedecenijsko iskustvo iz oblasti projektovanja, izvođenja, organizacije i nadzora nad izvođenjem različitih vrsta radova kao i pružanja konsultantskih usluga u procesu projektovanja i izvođenja objekata.

Iza nas stoji veliki broj realizovanih projekata i zadovoljnih klijenata.

0 +
Projects Done
0 +
Happy Clients

Ko smo mi?

Upoznajte naš menadžment tim

Ivan
Đunisijević

dipl.građ.inž.

Nakon desetogodišnjeg iskustva u građevinskoj delatnosti na poslovima visokogradnje i pozicijama šefa gradilišta i rukovodioca građevinske firme, specijalizuje se za stručni nadzor nad izvođenjem građevinskih radova. Kao iskusni građevinski inženjer iza njega stoji više sto izvedenih objekata.

Miroslav
Dmitrović

dipl.inž.el.

Posle diplomiranja radi kao projektant elektro instalacija nakon čega se bavi organizacijom i izvođenjem investicionih projekata na poziciji Project Manager-a iz oblasti elektro instalacija. Specijalizovan za stručni nadzor nad izvođenjem elektroinstalaterskih radova.

Dejan
Jokić

dipl.inž.arh.

Preko dvadeset godina relevantnog iskustva iz oblasti projektovanja na poziciji vođe projekta. Više od pedeset realizovanih arhitektonsko građevinskih projekata. Specijalizovan za organizaciju izrade tehničke dokumentacije u okviru BIM platforme. Angažovan i kao konsultant na stručnom nadzoru nad izvođenjem arhitektonsko građevinskih radova.

Sa kim radimo?

Pridružite se timu zadovoljnih klijenata